LA MODA

La meva filla, molt més entesa en el tema que jo, diu que abans de parlar, un s'ha d'informar. Ara ella s'està informant, reflexionant...Després em passarà la informació i tindrem una posta en comú i potser no ens entendrem, però segur que l'experiència serà bona tan per ella com per mi.

Per a mi la moda ha de ser totalment personal. Ha de reflectir l'estil de la persona, el seu pensament, els seus valors més profunds. Quantes vegades veus a una persona disfressada sense armonia, sense pau interior ni exterior. Sembla que no tingui ni cap ni peus, o sembla una gran persona, i després veus que és una marera d'intentar semblar el que un no és, o aparentar el que no té.
Quan una persona està contenta amb si mateixa té el seu propi estil i la seva mirada lliga amb el seu somriure, amb el seu parlar, amb la seva gesticulació, amb la seva manera de comportar-se i amb el seu vestir. És tot el conjunt !!
Una persona és elegant en sí mateixa, i no sols en el vestir. No t'has trobat mai una persona atractiva però lletja "com un pecat"? O gent vestida amb pasta però amb una mirada que repugna? Jo prefereixo trobar-me amb la primera.

Comentaris

Entrades populars