Un regal molt especial



Tenir un fill especial, és convertir-se en algú especial, en Mare especial o Pare especial, i veure les coses amb una altra perspectiva. És veure en cada assoliment, en cada etapa complerta l'èxit, però un èxit encara més gran que el que una altra persona regular pot obtenir.

Aquest regal d'amor que Déu ens envia, és l'oportunitat meravellosa de tenir una vida especial ... de veure cada cosa d'una altra manera, d'estendre la mà a un altre, i de parlar en un idioma diferent que només altres pares de nens especials comprendran.

És un viatge, i com a viatge a vegades alegre, a vegades estressant, a vegades vols baixar del tren, a vegades experimentes por, però en cada recorregut, en cada etapa, anem creixent com a persones, com a pares, i fem d'això tot un experiència de vida ...

Espero, que vegis als ulls del teu fill especial, aquest repte, aquest viatge, aquestes lliçons per aprendre, ja que des que reps a aquest bell regal, la teva vida canvia ... i com canvia! ... i aprenguis la lliçó més valuosa de totes:
 


"Estimar incondicionalment"


Comentaris

Entrades populars