PORNO INFANTIL

"Tan sols" dos de cada cent ordinadors familiars té un sistema de control d'accés per a menors. En canvi, el 95% d'aquests ordinadors té proteccions anti-virus i anti-pirateria.
El director general de la Policia i de la Guardia Civil, Francisco Javier Velazquez, va advertir del "lamentable creixement exponencial" del nombre de delictes i detinguts per aquestes actuacions a Internet i va demanar "més esforços" per protegir als menors, "inclosos" els familiars.
"És sumament difícil detectar aquest tipus de delictes i es necessita molta col.laboració ciudadana"
“cada vegada hi ha més menors adictes al sexe”.

Sóc mare i...

Jo sóc la primera que repasso els "llapis de memòria" dels meus fills cercant virus !!!, no vull virus al meu ordinador, quin horror si ho perdo tot, o l'ordinador es torna boig. NO!
Moltes vegades ens preocupem dels virus, dels polls, de les formigues a la cuina,dels iogurts caducats,dels grans, de la caspa,de la càries, dels costipats,del què diran o del que han dit, del què pensarà la mestra si no porto amb puntualitat l'escombreta que necessita la meva filla pel festival,etc, etc.
A on tenim el cap, Déu meu Senyor !
No és molt més important l'adicció al sexe que tres o quatre polls fent "festa major"?
Els polls no m'agraden, però si tens "calerons" vas a la farmàcia, un xampú, una pinteta...i fora. Potser tornen a visitar al cap d'uns dies, i repetim l'operació,
però l'adicció al sexe, amb pocs "calerons", un xampú i una pinteta...no ni ha ni per començar.
I els pares ens quedem tan panxes?

Comentaris

Entrades populars